• Марка: Titania
  • Кат. номер: 5313/100

Titania хидратиращ лосион за стъпала и крака

7,99 лв.
+ -

хидратира, стимулира регенеразията на клетките

Активни съставки: 10% урея, лактат, глицерин, масло от сладък бадем, пантенол, витамин Е

Интензивна грижа за много суха кожа с 10% урея. Овлажняващият лосион съдържа урея, един от свързващите агенти на водата в кожата. Лактатът, глицеринът и маслото от сладък бадем също съдействат за хидратацията на кожата. Пантенолът допълнително хидратира, действа противовъзпалително, предотвратява сърбежа, стимулира регенеразията на клетките. Витамин Е, предпазва и успокоява кожата като я правят мека и гладка.

Начин на употреба: Използвайте два пъти на ден върху чиста кожа с масажни движения.

Внимание: Да не се използва при бебета или малки деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да се съхранява на темпуратура под +25 °C.

100мл.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.