Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Titania измиващ лосион за крака за чувствителна и за кожа на диабетици 125мл

Код
5319
10,99 лв.
Изчерпан
Описание

Активни съставки: урея, лактат, пантенол, бизаболол, алантоин, арника
Лосион за нежно почистване, предназначен да отговаря на изискванията на чувствителна кожа, както и кожата на диабетици: много деликатно почиства, хидратира (пантенол, урея, лактат) и успокоява (бизаболол, алантоин, арника) кожата. Освежава и придава приятно усещане на отпускане на уморените и тежки крака.
Дерматологично тестван и одобрен, че е подходящ дори и за чувствителна кожа.
Начин на употреба: Сложете 1-2 капачки от измиващия лосион в 5 литра топла вода (35-38 °С). Оставете да се накиснат краката в получения разтвор за около 5 минути. Не разтривайте. След банята препоръчваме да използвате Измиващ лосион за крака на Титания.
Начин на употреба при случай на захарен диабет: Накиснете краката (препоръчва се два пъти седмично) във ваничка като излеете 1-2 капачки (6-12g) от Измиващият лосион за крака в 5 литра топла вода (35-38 °C, проверете температурата, за да се избегне изгаряне). Продължителността на ваната не трябва да надвишава 3-5 минути. В противен случай тъканта на кожата може да се пренакисне и микробите може да навлязат и да предизвикат инфекция. След накисването внимателно подсушете краката с кърпа с потупващи движения, без търкане. В случай на нараняване на краката не използвайте продукта.
Внимание: Да не се използва за бебета или малки деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Titania измиващ лосион за крака за чувствителна и за кожа на диабетици 125мл
Вашата оценка
Titania измиващ лосион за крака за чувствителна и за кожа на диабетици 125мл
Titania измиващ лосион за крака за чувствителна и за кожа на диабетици 125мл
Може да харесате също