• Марка: Titania
  • Кат. номер: 5311/50

Titania крем намаляващ образуването на мазоли

6,99 лв.
+ -

премахва мъртвите клетки и възстановява кожата

Активни съставки: масло от жожоба, урея, лактат, бетаин, глицерин и салицилова киселина.

Намалява дебелината на мазолите.* Интензивният крем против мазоли ефективно се бори с мазолите и загрубалята кожа. Маслото от жожоба и дълбоката хидратация с урея, лактат и бетаин възвръщат мекотата на кожата. Глицеринът омекотява и осигурява по-бързо възстановяване на кожата. Салициловата киселина действа кератолитично и по този начин спомага за премахването на мъртвите клетки  и нежно отстранява мазолите. Алантоинът омекотява  и изглажда засегнатата повърхност, както и предотвратява кожните раздразнения.

* Намалява образуването на мазоли и хидратира кожата. По данни от проведено 4-седмично проучване върху 20 души

Начин на употреба: Използвайте два пъти на ден върху чиста кожа с масажни движения.

Внимание: Да не се използва при бебета или малки деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да не се прилага върху наранена кожа. Да се съхранява на място недостъпно за деца

50мл.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук