• Марка: Titania
  • Кат. номер: 5322

Titania пудра за крака

8,19 лв.
+ -

комплексна интензивна грижа - запазва краката сухи, освежени и ароматизирани

Активни съставки: ментол, талк, каолин

Стъпалата остават сухи благодарение на изключително добрите съставки в пудрата, които абсорбират влагата. Ментолът придава приятна прохладна свежест и отстранява неприятната миризма. Кожата на краката остава суха  при продължително ходене.

Начин на употреба: Нанася се на стъпалата и между пръстите на краката върху суха чиста кожа.

Внимание: Да не се използва при деца под 3 годишна възраст. Да не се прилага върху наранена кожа. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да се съхранява затворена и на сухо място. Съхранявайте на място недостъпно за малки деца.

100гр.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.