• Марка: Titania
  • Кат. номер: 2180070022

Titania соли за крака

7,39 лв.
+ -

омекотяващ ефект, с минерали от Мъртво море

Активни съставки: минерали от Мъртво море, екстракт от бял чай и лайка

Почистваща, релаксираща и освежаваща грижа за уморени и натоварени стъпала. Банята за стъпала е перфектната подготовка преди педикюр. Грубата кожа и мазолите омекват. Съдържа минерали от Мъртво море, които подпомагат  възстановяването и грижата за кожата. Екстрактът от бял чай предпазва кожата от влиянието на свободните радикали от околната среда. Екстрактът от лайка успокоява кожата. Редовната употреба на уелнес баня за крака предотвратява неприятния мирис на стъпалата.

Начин на употреба:  Използвайте една супена лъжица (около 25 гр.) от продукта в литър топла вода. Накиснете  краката за 10-20 минути в получения разтвор.

Внимание: Да не се използва при бебета или малки деца. Да се избягва контакт с очите и лигавиците.

250гр.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук