• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 683032

Wibo изкуствени мигли Precious Lashes

8,99 лв.
+ -

Синтетични мигли на лентичка, които придават на вашия грим специален характер и дълбочина. Мигли с впечатляваща дължина. Перфектно допълнение както към ежедневния, така и към вечерния грим.

 

Приложение:

1. Използвай пинсета или пръсти, за да отделиш внимателно миглите от опаковката, като държиш външния край. Докато държиш миглите в средата, ги измери спрямо клепача си. Ако трябва да се скъсят, ги отрежи по външния край.

2. Нанеси тънък слой лепило върху горния ръб на миглите. Остави да стегне за около 30 секунди.

3. Внимателно постави изкуствените мигли възможно най-близо до естествените ти мигли и деликатно ги притисни към клепача. Моля, обърни внимание: въпреки че изглеждат сходни, миглите имат две форми. Избери правилната форма за дясното и лявото око.

 

В комплекта не е включено лепилоо.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук