• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 676355

Wibo изкуствени мигли за глам обем Glam For Your Life

8,49 лв.
+ -

Изкуствени мигли за омайващ поглед. Синтетични мигли, които могат да ви помогнат да разкриете характера и дълбочината на вашия грим.

 

Употреба:

1. Внимателно извадете миглите от опаковката с пинсета или с пръсти, хващайки външния им ъгъл. Придържайки миглите в средата, измерете ги спрямо клепача си. Ако трябва да се скъсят миглите, за да паснат на окото, подрежете ги по външния им ръб.

2. Нанесете тънък слой лепило върху горния ръб на миглите. Изчакайте около 30 секунди, докато лепилото стане по-плътно.

3. Внимателно поставете синтетичните мигли възможно най-близо до основата на вашите естествени мигли и внимателно ги натиснете върху клепача. Внимание: миглите може да изглеждат подобни, но те са в две форми. Използвайте правилната форма за дясното и лявото око.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук