• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 640974

Wibo сенки за очи базови I choose 2 Sand

5,99 лв.
+ -

Базови сенки за очи. Те ще се справят перфектно във всеки вид грим. Те са идеалния старт както за ежедневен, така и за вечерен грим на очите. Предлагат се в матова версия на класически бежов цвят и в бежов с нотка на розово. Форматът на пълнителите на палитрата I CHOOSE WHAT I WANT ви позволява да съберете избора си в два размера на палитрата: голям и малък.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.