• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 603627

Wibo топ лак и заздравител за нокти Gel Like

4,99 лв.
+ -

Мечтаете за перфектна визия? Не забравяйте да обърнете специално внимание на ръцете си. Топ лакът от Wibo е великолепно покритие с блестящ ефект. Благодарение на него лесно можете да трансформирате всеки маникюр и да удължите неговата трайност, без да полагате специални усилия. Благодарение на оптималната си консистенция, продуктът образува тънък равномерен слой, който предпазва нокътните плочки. Специално разработената му формула придава интензивен блясък, прави наситен цвят и гарантира безупречна гладкост. Благодарение на топ лак Gel Like ще в постигнете професионален резултат у дома и ще можете да му се насладите дълго време! Върнете безупречността върху ръцете си! Бъдете красиви и неотразими всеки ден!

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Butyl Acetate, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Etocrylene,CI 60725.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук