• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 611608

Wibo топ лак за нокти Incredible Gel

6,49 лв.
+ -

Невероятният топ лак на известната марка Wibo е специално покритие, което осигурява максимална фиксация, прави маникюра с гел завършен и удължава неговата трайност. Продуктът се нанася бързо и лесно с помощта на специална четка, като осигурява равномерно и тънко покритие върху повърхността на ноктите. Благодарение на иновативната формула, изсъхва самостоятелно, без да се изисква използването на професионална лампа. Съставът му позволява сигурна фиксация на гел-лака и осигурява допълнителна здравина. По този начин, козметиката предпазва от негативни външни влияния, предотвратява напукване, допринася за красив и дълготраен цвят с много блясък. Всяка една жена трябва да бъде красива! Доверете се на топ лак Wibo Incredible Gel! С него, ръцете ви ще сияят!

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Ethyl Acetate, Cellulose, Butyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Acetyl Tributyl Citrate, Di-HEMA, Tripropylene Glycol Diacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Benzoyl Isopropanol.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук