• Марка: Wibo
  • Кат. номер: 603641

Wibo заздравител за нокти Diamond Hard

4,99 лв.
+ -

Ако искате да имате здрави и красиви нокътни плочки, трябва да полагате определени грижи за да осигурите тяхното нормално функциониране. Опитайте заздравителя Diamond Hard от популярната марка Wibo. С помощта на тънката и синтетична четка, нанесете продукта върху ръцете си. Само след няколко минути той ще изсъхне напълно, оставяйки невероятен блясък. Притежава хранителна формула, обогатена с диамантен прах, който укрепва и спира чупливостта. Витаминозният комплекс ефективно подхранва и овлажнява кератинизираното покритие, стимулирайки растежа. Укрепващият лак Wibo Diamond Hard ще се превърне във ваш верен помощник в направата на перфектен маникюр. Бъдете красиви и неотразими винаги и по всяко време.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Diamond Powder.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес и Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук