Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Essence advent calendar/адвент календар spread the magic! 2019

Код
922662
54,99 лв.
Изчерпан
Описание

Декември- блестящи празнични светлини се отразяват в прозорците и красят дърветата, във въздуха се носи аромат на кроасани и джинджифилови меденки и много празнично настроение! През този магичен месец коледните партита и времето, прекарано със семейството, са неизменна част от програмата на всеки.

Адвент календарът на essence spread the magic! и тази година ще внесе допълнителна порция магия, за да направи дългото чакане до Коледа по-сладко! С 24 специално подбрани и нежно подредени подаръци.  Независимо дали блестящ хайлайтър, червило в коледно червено или ароматни соли за вана- изненадите в адвент календара със сигурност ще накарат очите ти да заблестят като снежинки на фона на зимното слънце всяка сутрин до празничния ден.

Адвент календарът съдържа няколко фаворита от стандартния асортимент в пълен размер, както и лимитирани продукти със специален, коледен дизайн. Всеки истински фен на essence трябва да го притежава! Календарът включва продукти за устни, нокти, лице, очи и ръце, както и сладки аксесоари, които ще ти бъдат полезни в подготовката за коледните празници.
Изненадите са пакетирани в малки кутии, декорирани с вдъхновяващи послания- лесно можеш да им измислиш ново приложение като декорация или за подарък. Дизайнът на календара също трябва да се спомене- той е с формата на виенско колело и стои красиво на дамската тоалетка и под коледната елха.

 

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Essence advent calendar/адвент календар spread the magic! 2019
Вашата оценка
Essence advent calendar/адвент календар spread the magic! 2019
Essence advent calendar/адвент календар spread the magic! 2019
Може да харесате също