• Марка: Essence
  • Кат. номер: 925572

Essence база за нокти за избелване

3,99 лв.
+ -

Внимание, любители на лак за нокти! Базата за нокти за избелване е идеалната основа за маникюр, предпазвайки ноктите от промяна на цвета заради лака за нокти. Освен това, видимо озарява ноктите и ги предпазва от промяна на цвета, особено от цветни или тъмни нюанси. С лимонов екстракт.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, CAMPHOR, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, MEK, BIS (T-BUTYL BENZOXAZOLYL) THIOPHENE, ASCORBYL PALMITATE, CI 60725 (VIOLET 2).
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.