• Марка: Essence
  • Кат. номер: 900469

Essence бюти блендер make up & baking

6,59 лв.
+ -

Малката гъбичка без латекс е идеална за "baking" техника за гримиране. Когато е влажна, тя може да се използва и за безупречно нанасяне на фон дьо тен. Наклоненият край се използва за "baking": нанесете голямо количество пудра върху участъците на лицето, където гримът има тенденция да "потъва" и да се утаява. Заобленият край е за нанасяне на грима в кожата.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.