• Марка: Essence
  • Кат. номер: 901756

Essence create & transform палитра за устни 17 цвята

17,99 лв.
+ -

17 нюанса и невероятни възможности. В допълнение към меките естествени нюанси и розово - наситено синьо, златно и лилаво също са включени в цветовата селекция на палитрата. Всеки тон може да бъде нанесен самостоятелно или смесен, за да създаде индивидуален нюанс в специалната зона за миксиране. Трите транформиращи нюанса могат да бъдат добавени за призматичен завършек. Трансформиращите нюанси са със сини, розови или златисти ефекти - могат да бъдат смесени с всички останали цветове в палитрата или алтернативно да бъдат нанесени на края - за безкрайни грим комбинации на устните. Включва подхранващ балсам за устни, миксиращ инструмент и апликатор.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.