• Марка: Essence
  • Кат. номер: 924344

Essence хайлайтър crystal dreams

5,09 лв. 8,49 лв.
+ -

Розовият хайлайтър може да се използва да постави светлоотразяващи акценти по лицето през студените дни и нощи. Нанеси го по скулите, моста на носа и под арката на веждите със специална четка за хайлайтър, за да направиш грима си да блести под лъчите на зимното слънце!

 

Студените месеци през годината имат специална магия: снегът и ледените кристали отразяват слънчевите лъчи, всичко сияе и блести като истинска зимна приказка. Именно тази картинка е вдъхновението на новата лимитирана серия на essence "CRYSTAL dreams"- тя ще добави перфектното зимно сияние и блясък като истински кристал по лицето и тялото. Серията се фокусира върху брокатени хайлайтъри и топли нюанси: от палитрата със сенки и озаряващата база до брокатен фиксиращ спрей – с тази лимитирана серия всеки може да създаде магична зимна визия.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук