• Марка: Essence
  • Кат. номер: 927123

Essence изкуствени мигли Lash Princess NATURAL

5,69 лв. 5,99 лв.
+ -

Естествено изглеждащи мигли или драматично непокорен поглед? С новите изкуствени мигли Lash Princess, любителите на миглите вече не трябва да избират, защото се предлагат в две версии. С помощта на включеното лепило прикрепете невидимата, гъвкава лента към очната линия и създайте естествен поглед с версията Natural Effect или обемна визия с версията Wispy Effect. Изкуствените мигли се усещат леки като перо върху клепачите и са за многократна употреба.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS (GLUE): ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.