• Марка: Essence
  • Кат. номер: 844377

Essence капки за бързо съхнене

4,49 лв.
+ -

Понякога, всяка секунда е важна - с капките, лакът за нокти ще изсъхне за 60 секунди. Благодарение на пипетката може да нанесеш продукта капка по капка. Най-хубавото нещо е: ноктите и кожичките са подхранени с Витамин Е и бадемово масло, за супер блясък!

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS: CYCLOPENTASILOXANE, DISILOXYNE, DIMETHICONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHERYL ACETATE.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.