• Марка: Essence

Essence лак за нокти cosmic lights | различни цветове

2,10 лв. 4,99 лв.
+ -

Гамата предлага готини лакове за нокти в цветове като лилаво, зелено или синьо с холографски блестящи елементи. Цветовете на лака за нокти се променят на светлина и блестят в най-великолепните спектрални цветове. За наистина хващати окото нокти!

  • Ефектни лакове за нокти
  • Холографски блестящи елементи
  • Цветовете на лаковете за нокти се променят на светлина
Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, POLYURETHANE-11, STEARALKONIUM BENTONITE, DIACETONE ALCOHOL, ACETONE, DIMETHICONE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, CITRIC ACID, CI 15850 (RED 7), CI 15880 (RED 34), CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANID
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук