• Марка: Essence

Essence лак за нокти shine last & go | различни цветове

2,09 лв. 2,79 лв.
+ -

Мечтаните нокти са с нова визия без компромиси! Формулата с гел ефект подсигурява оптимална издръжливост, наситен цвят и невероятен блясък. Лаковете с гел блясък се предлагат в разнообразни  атрактивни цветове, с които всеки може да създаде маникюр спрямо най-актуалните тенденции. Красивият маникюр сега може да бъде създаден в домашни условия за секунди, тъй като новите лакове изсъхват още по-бързо от предшественика им от серията the gel nail. 

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.