• Марка: Essence
  • Кат. номер: 925361

Essence молив коректор за лак

5,89 лв.
+ -

Обърквали ли сте вашия лак за нокти! Не се притеснявай, всичко е ок! Коригиращият молив поправя всички грешки. Също е много практичен, когато сте на ваканция, защото има три резервни накрайника.

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA (WATER), ETHYL ACETATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, OLEYL ERUCATE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRAL.
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.