• Марка: Essence

Essence молив за вежди полуперманентен | различни цветове

5,49 лв.
+ -

Перфектно оформени вежди през целия ден! Полуперманентния молив писалка е задължителен продукт за постигането на прецизни и експресивни вежди. Благодарение на върха на писеца с три зъбчета, продуктът се нанася лесно и бързо. В зависимост от желаната наситеност, веждите могат да бъдат подчертани да изглеждат естествено или да бъдат силен акцент в твоята визия. Текстурата не се размазва и гарантира издръжливост през целия ден. Премахва се лесно с продукт за почистване на грим.  

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.