Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Essence TANsation кабуки четка за лице и тяло Crabuki

Код
928148
10,49 лв.
Изчерпан
Описание

Holy Crab! Грим играта ни достига съвсем ново ниво с тази четка. Благодарение на гъстите, меки косъмчета, течните фон дьо тени, както и кремообразните или прахообразни грим продукти могат щедро да се нанасят върху лицето и тялото и да се смесват. За безупречен тен - през целия ден на плажа!

 

 

Успокояващият звук на вълните, уникалните сини нюанси и желанието просто да се потопите в прохладната вода - морето събужда много желания в нас и мечти за далечни дестинации. Обединяваме тази магия в колекцията “TANsation.” Независимо дали летни палитри сенки, бронзанти за целунат от слънцето външен вид или перфектната четка за безупречен тен, essence носи абсолютното усещане за плаж на бюти рафтовете. Друг акцент: За тази колекция при производството на опаковките е използвана значително по-малко „девствена пластмаса“, по-точно 95% по-малко „девствена пластмаса“ беше използвана за essence макси бронзиращ хайлайтър Heat Of The Sand.**

 

Но това не е всичко: като част от колекцията "TANsation", компанията зад essence, подкрепя инициативата Plastics For Change с дарение от 35 000 щатски долара. С подкрепата на немската козметична компания, платформата за етични поръчки разширява два центъра за събиране на океански пластмасови отпадъци в Индия. Целта на сътрудничеството е да въведе небрежно изхвърлената пластмаса в цикъла като ценен елемент за рециклиране и в същото време да създаде устойчива прехрана за индийските работници. Сътрудничеството с Plastics For Change е особено близко до сърцето на козметичната компания, тъй като инициативата не само допринася за опазването на околната среда, но и предлага на местните хора устойчива прехрана.

 

**ако го сравним със същата опаковка, направена изцяло от пластмаса.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Essence TANsation кабуки четка за лице и тяло Crabuki
Вашата оценка
Essence TANsation кабуки четка за лице и тяло Crabuki
Essence TANsation кабуки четка за лице и тяло Crabuki
Може да харесате също