Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Essence TANsation макси бронзиращ хайлайтър за лице и тяло Heat Of The Sand 20

Код
928320
12,49 лв.
В наличност - Приблизителен срок за доставка: 2-5 работни дни*

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 49 лева!

Доставяме в срок от 2-5 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Описание
020.Sun Seeker

Интензивните бронзови тонове се сливат с меките блестящи пигменти в тази лека, изпечена текстура, за да създадат уникална бронзираща пудра за вашето лице и тяло. Нанесена щедро с мека четка за пудра, копринената формула с мраморен вид осигурява мек тен и сияйна кожа. Макси бронзиращата пудра се предлага в две цветни версии, така че със сигурност има подходящ нюанс, който да отговаря на всеки тип кожа.

 

Успокояващият звук на вълните, уникалните сини нюанси и желанието просто да се потопите в прохладната вода - морето събужда много желания в нас и мечти за далечни дестинации. Обединяваме тази магия в колекцията “TANsation.” Независимо дали летни палитри сенки, бронзанти за целунат от слънцето външен вид или перфектната четка за безупречен тен, essence носи абсолютното усещане за плаж на бюти рафтовете. Друг акцент: За тази колекция при производството на опаковките е използвана значително по-малко „девствена пластмаса“, по-точно 95% по-малко „девствена пластмаса“ беше използвана за essence макси бронзиращ хайлайтър Heat Of The Sand.**

 

Но това не е всичко: като част от колекцията "TANsation", компанията зад essence, подкрепя инициативата Plastics For Change с дарение от 35 000 щатски долара. С подкрепата на немската козметична компания, платформата за етични поръчки разширява два центъра за събиране на океански пластмасови отпадъци в Индия. Целта на сътрудничеството е да въведе небрежно изхвърлената пластмаса в цикъла като ценен елемент за рециклиране и в същото време да създаде устойчива прехрана за индийските работници. Сътрудничеството с Plastics For Change е особено близко до сърцето на козметичната компания, тъй като инициативата не само допринася за опазването на околната среда, но и предлага на местните хора устойчива прехрана.

 

**ако го сравним със същата опаковка, направена изцяло от пластмаса.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Essence TANsation макси бронзиращ хайлайтър за лице и тяло Heat Of The Sand 20
Вашата оценка
Essence TANsation макси бронзиращ хайлайтър за лице и тяло Heat Of The Sand 20
Essence TANsation макси бронзиращ хайлайтър за лице и тяло Heat Of The Sand 20
Може да харесате също