• Марка: Essence

Essence течен хайлайтър insta perfect | различни цветове

4,61 лв. 7,69 лв.
+ -

Течните хайлайтъри  #insta perfect са идеалното допълнение към така популярната серия течни фон дьо тени  #insta perfect. За да създадеш естествена блестяща визия, просто миксирай няколко капки от хайлайтъра с фон дьо тена. Хайлайтърите се предлагат в два нюанса и могат да се използват и индивидуално- за акценти по високите точки на лицето и тялото.  

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА. За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 4,49лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 4,99лв.