• Марка: Essence
  • Кат. номер: 928882

Essence топ лак за нокти extreme GEL

5,49 лв.
+ -

Топ лак the gel е отново тук, и то подобрен! Точно като популярния си предшественик, топ лакът е задължителен за всички любители на ноктите, защото оставя спиращ дъха финиш като гел върху ноктите - и всичко това без нужда от LED или UV лампа! В допълнение, новият топ лак гарантира забележимо по-голяма трайност на вашия цветен лак за нокти - потвърдено от 80% от потребителите в комбинация с гел лак за нокти shine last & go!

Характеристика
Доставка и условия на връщане
Характеристика
Съдържание
INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ACETATE, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, DIISOPROPANOLAMINE/METHYLHEXAHYDROPHTHALIC ANHYDRIDE NONANOATE COPOLYMER, DIMETHICONE, BENZOPHENONE-1, CI 60725 (VIOLET 2).
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Лео Експрес.
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна е БЕЗПЛАТНА За поръчки под 49лв. цената за доставка за София до адрес (до 48ч.) е около 3,80лв., а за останалите градове (до 72ч.) – 3,99лв.