• Марка: Lovely
  • Кат. номер: 621140

Lovely пудра фиксираща white chocolate

11,99 лв.
+ -

Оризовата пудра представлява една от тайните на красивите и вечно млади азиатски жени, които ценят нейните отлични свойства.

Прозрачна пресована пудра с добавен интензивен тон на шоколадов вкус доставя удоволствие не само на феновете на шоколада! Използвана като фиксатор за грим, позволява ви да поддържате основата, ружа или бронзанта до 16 часа, идеален е и за мазна и смесена кожа, защото дава ефект на мат за дълго време. Прозрачният цвят на пудрата, когато се нанесе върху лицето, става напълно неутрален, защото идеално се "слива" с тена на кожата.

Продукти, дерматологично тествани без парабени.

Доставка и условия на връщане
Доставка и условия на връщане

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди  
Договорено е условие "преглед преди плащане". Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце. Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.
За поръчки над 49лв. доставката за цялата страна до офис е БЕЗПЛАТНА.

 

Запознайте се с условията за доставка тук