Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Бърз и лесен грим с WIBO

01/02/2024

Случвало ли ви се е да се успите, защото сте изключили неволно алармата си и да сте се оказали със само пет минути, за да се приготвите сутрин? Или пък, просто сте прекалено заети и не искате да отделяте много време за грим всеки ден. Каквато и да е причината, тази ежедневна петминутна рутина за грим е за вас.

 

Wibo палитра сенки Cherry Nude с 18 нюанса

С натуралните нюд цветове от палитрата можете да постигнете много лек и естествен грим за очите. Обичаме я заради широката й гама от модерни цветове, интензивно пигментиране, дълготрайност и леснота при смесване на цветовете.

 

Wibo очна линия молив Ink Liner

Черната очна линия с идеална четка ви позволява лесно да нарисувате прецизна линия с един жест. Благодарение на формулата си, тя ви осигурява интензивен цвят, който издържа много часове, като дава на очите много красив поглед.

 

Wibo спирала за супер обем Giant Lashes

Мега спирала за обем на миглите. Благодарение на голямата силиконова четка, тя перфектно разресва миглите и придава ефект на изкуствени мигли.

 

Сега, след като знаете как да създадете една от нашите любими и лесни, всекидневни грим визии, разгледайте и другите предложения на WIBO, които през февруари са на специална цена

Назад към всички статии