Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

THE SOLUTION дермокозметика за тяло

07/02/2024

THE SOLUTION дермокозметика за тялото

Ние знаем колко е важно да се чувствате комфортно в собствената си кожа и с качествени съставки, които дават реални резултати, новата линия за грижа за тялото, The Solution, има отговорите на вашите проблеми. Представяме ви колекцията от пет продукта за грижа за тялото, която предлага ефективни формули, водени от съставки, които се доставят на достъпна цена. Независимо дали става въпрос за пъпки, неравномерен тен на кожата, отпусната кожа или дори дехидратация, ние ще ви покрием.

The Solution вярва в ориентирани към резултати формули, които са започнали с визията да се разработи пряка, водена от изискванията марка за грижа за тялото, която стига точно до The Solution. Продуктите на The Solution доставят трудолюбиви формули за тяло с доказани активни съставки на ефикасни нива за насърчаване на по-здрава кожа на цялото тяло.

 

Гамата Solution Body Care включва:

Vitamin C Brightening Body Lotion/Озаряващ лосион за тяло с витамин Ц 200мл

Заредете кожата си с дневната си доза витамин Ц, този лек и бързо абсорбиращ се комплекс за тяло работи, за да съживи вялата, уморена кожа за цялостен здрав блясък. Мощна комбинация от витамин Ц и витамин Е озарява и подобрява блясъка на кожата, като същевременно се бори с ефектите на сухата кожа. Също така е формулиран с естествен усилвател на блясъка – женско биле, за да балансира неравномерния тен на кожата и да осигури блясък за кожата, нуждаеща се от допълнително озаряване и овлажняване.

 

 

Retinol Smoothing Body Lotion/Изглаждащ лосион за тяло с ретинол 200мл

Най-накрая лосион, който доставя всички предимства против стареене на лице за цялото тяло. Този мощен лосион за тяло с ретинол използва уникален арбутинов комплекс (черница + мечо грозде), който се плъзга гладко, за да помогне за намаляване на неравномерния тен на кожата за видимо по-гладък и стегнат вид. Маслото от ший също така осигурява интензивно подхранване и омекотяване на кожата.

 

 

Salicylic Acid Clear Skin Body Gel/Гел за тяло за чиста кожа със салицилова киселина 200мл

Кажете сбогом на пъпките, този бързодействащ гел за тяло бързо се насочва към излишната мазнина и примеси с активни вещества за отстраняване на петната. За кожа, която се държи зле, този нелепкав гел е това, което трябва да имате в рутината си. Формулиран с BHA салицилова киселина, този лек гел се бори за намаляване на обривите, като помага да се поддържат порите чисти. Ниацинамидът работи в хармония, за да намали възпалението и зачервяването заедно с чаеното дърво, което може да се похвали с антибактериални свойства.

 

 

Hyaluronic Acid Hydrating Body Lotion/Хидратиращ лосион за тяло с хиалуронова киселина 200мл

Възползвайки се от хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина, The Solution внася усъвършенствана експертиза в хидратацията в грижата за тялото за интензивно хидратирана кожа. Този освежаващ лосион за тяло, захранван от водозадържащия актив, заключва влагата за ежедневна защита. Скваланът едновременно работи за поддържане на бариерната функция на кожата и засилва свойствата против стареене. Ако това не е достатъчно, неговият комплекс от морски водорасли доставя основни минерали за здрава, хидратирана кожа.

 

 

Collagen Perfecting Body Cream/Усъвършенстващ крем за тяло с колаген 200мл

За кожа, която е склонна към сухота и отпуснатост, поддържайте кожата здрава с този немазен, богат на влага крем, който съчетава проколаген и натриев лактат за изглаждане на кожата, повишава хидратацията и еластичността. В тази супер формула ще откриете естествено ободряващ кофеин, за който е известно, че стимулира притока на кръв и насърчава естественото стягане на кожата за по-стегнат и плътен вид.

 

 

ЗА МАРКАТА: The Solution вярва във формулите, ориентирани към резултатите. Всичко започна с визията да се разработи директна марка за грижа за тялото, водена от искания, която стига до решението. Те доставят здравословни формули за тяло с доказани активни съставки на ефикасни нива за насърчаване на по-здрава кожа на цялото тяло.

Назад към всички статии