Безплатна доставка при поръчка над 49 лв.

Овладяване на грима: Основни съвети!

10/02/2024

Овладяване на грима: Основни съвети за безупречен външен вид!

Ние сме тук, за да ви покажем, че правилните съвети и трикове могат да изведат грим играта ви на следващото ниво!

 

Независимо дали сте професионален гримьор или тепърва започвате своето бюти пътешествие, ние сме тук, за да ви покажем, че правилните съвети и трикове могат да издигнат грима ви на следващо ниво! Искаме да споделим нашите най-добри грим съвети, за да ви помогнем да постигнете безупречен външен вид, който издържа цял ден. Така че, нека да започваме!

 

КУПЕТЕ ТУК

Подготовка на кожата

Една от тайните на безупречния грим е добре подготвената основа. Преди да нанесете грим, уверете се, че кожата ви е чиста и овлажнена. Любимата ни стъпка за безупречното нанасяне на грим е основата, която е Revolution Pro крем Miracle! Отделете време да почистите лицето си, нанесете хидратиращия крем и му дайте няколко минути да попие. Тази стъпка гарантира по-гладко нанасяне и помага на вашия грим да издържи по-дълго.

 

Времето има значение

Знаете ли, че изчакването на няколко минути след нанасяне на продукти за грижа за кожата може да направи значителна разлика в нанасянето на вашия грим? Оставете вашия овлажнител, SPF или други кремове да попият напълно, преди да преминете към рутинния си грим. Това помага за предотвратяване на пилинг ефекта и осигурява безпроблемно покритие.

 

КУПЕТЕ ТУК

Правилото крем-пудра

Когато става въпрос за наслояване на продуктите за грим, запомнете златното правило: кремовете преди пудрите. Нанасянето на кремообразни върху прахообразни продукти може да доведе до лепкаво и неравномерно покритие. Започнете с продуктите си на кремообразна основа, като фон дьо тен и коректор, след това ги фиксирайте с прахообразните продукти – насипните пудри на Revolution са важни в рутината за фиксиране на цялостния грим!

 

Прахообразните пудри от Makeup Revolution са бестселъри на пазара, достигайки 1 милион клиенти в Обединеното кралство. Те са добър вариант за тези, които желаят блестящ, копринен и равномерен завършек.

  • Translucent – за всички тонове на кожата
  • Banana Light – изсветляване за светли тонове на кожата
  • Banana – изсветляване за средни тонове на кожата
  • Lace – за средни тонове на кожата
  • Beige – за топли средни тонове на кожата
  • Peach - балансиране на цвета за средни до тъмни тонове на кожата
  • Terracotta - за средни тонове кожа

 

Силата на базата

Базата/праймерът действа като решаваща стъпка в създаването на гладко платно за вашия грим. Изборът на база, която отговаря на вашите специфични проблеми с кожата, е от съществено значение. Ако имате мазна кожа, изберете матираща база, за да контролирате блясъка през целия ден. Ако кожата ви е суха, заложете на хидратираща база, която осигурява повече влага. Разбирането на нуждите на вашата кожа гарантира безупречното нанасяне на грима.

 

 

КУПЕТЕ ТУК

Разкриване на подтона

Намирането на перфектния фон дьо тен може да промени цялостния ви външен вид. Разбирането на вашия подтон е от ключово значение за избора на правилния нюанс. Независимо дали имате топли, хладни или неутрални нюанси, подходящото съчетаване на фон дьо тена ще ви даде безпроблемно и естествено покритие. За да определите подтона на основата си, можете да прегледате вените от долната страна на китката си. Ако вените ви изглеждат сини или лилави, вероятно имате студени нюанси. Ако изглеждат зеленикави, вероятно имате топли нюанси. Ако имате и двете, може да имате неутрални нюанси!

 

Тези топ грим съвети са вашата вратичка към постигането на безупречен външен вид. Като се съсредоточите върху подготовката на кожата, разберете последователността на продуктите и изберете правилните нюанси за вашата кожа, вие ще сте на път да овладеете изкуството на грима. Не забравяйте, че практиката прави перфектността, така че не се страхувайте да експериментирате и да се забавлявате в същото време!

Назад към всички статии