За дългите, красиви, непокорни мигли

15 ноември 2019
За дългите, красиви, непокорни мигли

Очите са едно от първите неща, които правят впечатление у един човек. Нищо не подчертава така очите, създавайки привлекателен поглед, както дългите, непокорни мигли.

В един добре направен грим подчертаването на миглите е нещо задължително. Съвсем скоро ни предстоят коледните и новогодишните празници, на които всички искаме да изглеждаме в най-красивия си вид. За да се радваме на съвършено изваяни ресници през дългите вечери, много от нас прибягват до изкуствени мигли, които премахват рисковете, които крие спиралата, като размазване и сплъстяване.

Но как да изберем правилните изкуствени мигли, които да пасват на визията, която сме си наумили? Ако за пръв път посягате към този женски аксесоар (защото нека си го кажем направо – красивите мигли са същинско бижу!), ще се изненадате колко огромен избор от различни модели се предлагат.

Изкуствените мигли на Eylure са направени от естествен косъм и разполагат с модел за всеки повод – от ежедневната визия, до бляскавите вечери. Марката е световен лидер за изкуствени мигли от 1947г. Сега опаковките на марката са с нова, още по-привелкателна визия, с която ще ги разпознаете. Открийте най-подходящите мигли за вашата мечтана визия в следващите редове.

Непокорни мигли

Те са точно за вас, ако търсите нещо леко и прекрасно. Постигането на котешки ефект никога не е било по-лесно, благодарение на тази серия мигли!

Серия Luxe

Миглите от серията LUXЕ имат допълнителни копринени фибри, които ги отличават от останалите модели. Те ни дават три предложения, на които да заложим за най-специалните празници. Този тук е вдъхновен от пищността на Барока. Вижте другите два модела:

На снопчета

С моделите на снопчета сами определяме обема и дължината на миглите. Интензитетът на ефекта им зависи изцяло от това колко снопчета използвате и какъв размер са те - малки, средни или дълги.

Драматични

Ако искате да направите силно впечатление, това е правилният избор. Драматичните мигли имат грандиозна дължина и пълнота.

Разгледайте в подробности всички модели тук.

Този нов за България корейски бранд изкушава с красив дизайн на флаконите и с прецизни формули, решаващи конкретни проблеми

прочети още

Аксесоарите за коса на Titania

прочети още

Кой е правилният лакочистител за нашите нокти?

прочети още

Представяме ви новия сет за пътуване

прочети още

Колекция ПРОЛЕТ/ЛЯТО

прочети още

Подарък за Свети Валентин и 8ми март

прочети още

Подготовка за месеца на любовта

прочети още

Част 1 - Подаръци, подходящи и за пътуване

прочети още

Комплект за лека нощ

прочети още

Достъпна и цветна

прочети още

Съвършена кожа и през зимата

прочети още

Задължителни продукти в парти чантата

прочети още

Катрис озаряващ серум за лице

прочети още

Наслада и отпускане след работа

прочети още

Парфюмните спрейове за тяло, завладяли цяла Америка

прочети още

Catrice течен флуид за строубинг

прочети още

Catrice червило молив с наситено матов цвят 6ч.

прочети още

и мултифункционалната маска на Шабенс

прочети още